banner_image

Hyr en mobil container på er egen mark eller på din tomt

Vill du hyra en container och ställa på din egen mark? Vi på Alabanza erbjuder möjligheten för dig att hyra en container som du kan ställa hemma antingen på din tomt eller ditt företags mark. Att ha en container ståendes på din egen tomt är en väldigt smidig lösning om du behöver extra förrådsutrymme under till exempel en renovering eller flytt.

Processen är enkel och okomplicerad:

  • Du söker bland våra mobila containrar

    Antingen använder du sökfunktionen här på vår hemsida, eller så kollar du direkt på sidan för mobila containrar – och väljer den som passar dig och dina behov bäst.

  • Containern transporteras till dig

    När du valt att använda tjänsten kommer en av vårachaufförer och kör ut containern till dig. Det kan då vara bra om du funderat över en lämplig plats att ställa upp containern på, detta för att kunna göra allt så smidigt som möjligt.

  • Containern hämtas när du inte behöver den längre

    När du är färdig med containern så kommer en chaufför och hämtar den av dig på ett förbestämt datum.

Visst låter det här enkelt! Vi på Alabanza tror på en smidigare form av förvaring, och det finns väl ingenting som är smidigare än att ta förvaringen direkt till dig?

Hämtservice - Vi hämtar dina prylar

En del av våra kunder vill ta bekvämligheten till nästa nivå – och därför erbjuder vi mobila containrar som vi kör hem till dig. Vi kallar det för Hämtservice, och det innebär att en chaufför kör ut en förrådscontainer till dig, ställer den på din mark och sen får du i lugn och ro packa den mobila förrådscontainern med de saker du vill magasinera på någon av våra anläggningar. Den dagen du lastat färdigt containern så kontaktar du oss, och någon av våra chaufförer kommer och hämtar förrådscontainern och ställer ut den på någon av våra kameraövervakade selfstorage-anläggningar som fungerar alldeles utmärkt vid till exempel lagring av möbler.