Så här fungerar det

Att magasinera hos Alabanza innebär att du hyr en förrådscontainer på någon av våra anläggningar i Stockholm, Göteborg och Leksand. Du kan antingen välja att åka till en anläggning för att fylla din container, men du kan också välja att använda det som vi kallar för Hämtservice. Hämtservice innebär att vi kör ut containern till din mark, där du sen i lugn och ro kan packa containern med de saker som du vill förvara. När du sen är färdig med ditt packande så hör du bara av dig till oss så kommer någon av våra transportörer och hämtar containern hos dig och kör den till den anläggning som ligger närmast dig.

Du kommer enkelt in på våra anläggningar med kod och nyckel. Våra anläggningar i Göteborg och Leksand har öppet dygnet runt, men den i Stockholm har stängt nattetid av säkerhetsskäl. Hos oss kan du även hyra en container som står på din tomt permanent så länge som du själv vill. Det här är ett perfekt alternativ för dig som till exempel renoverar, eller behöver en extra bod på tomten.

1. Sök efter lediga förråd

Det första du gör är att söka efter det förråd som passar dig, och i det här steget väljer du också mellan vilka datum du vill hyra förrådet. För tillfället har vi anläggningar i Stockholm, Göteborg och Leksand med mycket flexibla öppettider. Om du bor i Skåne och behöver ett extra förråd så kan du alltid hyra ett förråd av oss som vi sen ställer på din eller ditt företags egna mark. Vi kör då ut förrådet till dig och låter det sedan stå kvar på din tomt fram tills att du inte längre vill ha det. Det är en tjänst som vi erbjuder överallt i hela Sverige.

2. Välj ditt förråd

Vi har förråd i alla möjliga olika storlekar och utformningar. När du sökt efter förråd så väljer du helt enkelt det förråd som du vill hyra genom att boka förrådet.

3. Boka förrådet

För att boka ett förråd så klickar du på "Boka nu"-knappen på förrådets sida. När du gör det så kommer du skickas till en bokningssida där du fyller i de uppgifter som vi behöver för att du ska kunna hyra ett förråd hos oss. Vår bokningsprocess är väldigt smidig och tar ca 2-3 minuter att genomföra. Våra bokningsexperter har lyckats boka ett förråd på knappa 30 sekunder, tror du att du kan slå det?

4. Gör förrådet ditt

Att betala för ditt förråd hos oss är supersmidigt och så fort första betalningen är gjord så är förrådet ditt från och med det startdatum som du valt! Betalningarna sker via betallösningen DIBS. Du behöver bara fylla i ditt kortnummer en gång, och sen kommer din betalning ske per automatik den 25e varje månad så att du ska kunna slippa att lägga tid på att betala fakturor varje månad. Vid betalningstillfället varje månad så får du ett kvitto skickad till den mailadressen som du bokat ditt förråd med. Som företagskund kan du enkelt välja att betala via faktura om du vill.

5. Få tillgång till förrådet

Förrådet är nu ditt från och med det startdatum du valt. Direkt när din bokning gått igenom kommer du att få ett bekräftelsemail från oss som innehåller all information om förrådet och din bokning. I detta mail så får du också information om hur du ska gå tillväga för att få tillgång till ditt förråd på tillträdesdagen.

Tack, du har nu lyckats boka billig och smidig förvaring hos oss på Alabanza!