banner_image

Budget magasinering

Letar du efter prisvärd magasinering?

Vi är 40-70% billigare

än våra konkurrenter i Stockholms innerstad*

Våra anläggningar finns strax utanför tullarna i Stockholm och Göteborg samt i Leksand. Eftersom vi inte ligger mitt i stan så kan vi dra ned våra egna, fasta kostnader. Så pass att vi är 40-70 % billigare är våra konkurrenter i Stockholm innerstad*! Om du inte bor i någon av områdena där vi har våra anläggningar och vill hyra förrådscontainrar eller kontorsmoduler till din eller ditt företags egen mark så har du möjlighet att göra det via vår systersajt hyracontainer.se.

Se lediga förråd

ENKELT FÖRVÄRING

Vi på Alabanza vill göra ditt liv enklare, och därför hjälper vi dig gärna med trygg magasinering, lagring av möbler och förrådshyra till väldigt låga priser. För att du ska hitta just den storleken på förvaring som du behöver när du hyr förråd hos oss har vi sett till att vi har ett stort utbud av containerförråd i flera olika storlekar som passar de flesta ändamål, oavsett om det handlar om selfstorage av möbler eller vinterförvaring av en vattenscooter.

BILLIGAST MAGASINERING

Vi vill att magasinering och self storage ska vara tillgängligt för många, och därför har vi arbetat hårt för att kunna erbjuda billiga förråd på våra anläggningar. För att hålla nere priserna så mycket som möjligt har vi valt att placera våra self storage-anläggningar en bit utanför stadskärnan där markpriserna är lägre. Du kan hyra billiga förråd på någon av våra anläggningar i Stockholm, Göteborg och Leksand, och om du bor långt ifrån en av våra anläggningar kan du hyra en förrådscontainer från oss som vi ställer på din tomt – perfekt för dig som behöver lite extra utrymme!

SÄKERT MAGASINERING

När du vill hyra förråd och magasinera dina ägodelar hos oss på Alabanza innebär det att du hyr en förrådscontainer som står uppställd hos oss på vår mark. Vi vill att det ska kännas tryggt att hyra förråd hos och tar säkerheten för våra anläggningar på allvar, därför är våra anläggningar under kameraövervakning.

Boka ditt förråd online

1. Välj förråd och datum

Sök bland våra lediga förråd och välj datum när du vill flytta in.

2. Boka ditt förråd

Fyll i dina kontaktuppgifter och boka förrådet. Välj mellan faktura eller kreditkort.

3. Flytta in

Alabanza kontaktar dig i god tid med information om ditt förråd.

Detta säger våra kunder

Super med drive in ända fram till förrådet – och prisvärt.

-Malin, Nacka

Jag är mycket nöjd med de två containrarna som jag hyr av er och jag är mycket nöjd med hur smidigt allting har fungerat från första början fram tills dagens datum. Dessutom till ett attraktivt pris. Eftersom vi snart kommer att flytta in i vårt nya hus behöver jag inget extra förvaringsutrymme mer, men om ett behov uppstår i framtiden igen så kommer jag utan tvekan att höra av mig till er igen.

-André, Malmö

Jag önskar att framföra att det har varit en fantastisk service från er vid varje kontakt. Allt har fungerat till 100 % och får jag möjlighet att rekommendera er i framtiden så kommer jag göra det såklart.

-Patrik, Malmö

Måste säga att denna lösning har varit suverän för oss, super att ni finns.

-Camilla,Malmö