banner_image

Hämtservice

Vi lämnar containern, du packar och vi hämtar den. Tjänsten är perfekt för dig som behöver mellanlagra bohag i samband med flytt men inte kan ta med dig allt på en gång. Du låter oss ta hand om möblerna några månader och sedan kör vi containern till din nya adress. Eller så gillar du bara tanken på att packa allt i lugn och ro hemma, och att vi sedan kommer och hämtar container när du är färdig. Då kör vi containern till sin uppställningsplats på den anläggning du valt. Du har förstås tillgång till containern inne på anläggningen, och du kan som sagt få containern utkörd igen. Vi ordnar med alla transporter och hyran för magasineringen är oförändrad, du betalar bara för transportkostnaderna.

1. Vi kör ut containern till dig

Vi kör ut container till dig så att du i egen takt kan packa containern. Går det inte att lämna container i direkt anslutning till din tomt, placerar vi den på lämplig plats i närheten. Detta bestämmer vi i dialog med dig.

2. Du packar containern

När containern står hos dig packar du den. Eftersom containern ska transporteras ber vi dig tänka igenom vad och hur du packar dina ägodelar. Tänk på att innehållet vare sig ska skada containern eller skadas själv av transporten.

3. Vi hämtar containern

När du packat din container kommer vi och hämtar den. Vi kör då tillbaka den till oss där den står i tryggt förvar. Inom ramen för våra öppettider på anläggningarna kan du hämta och lämna saker. Du kan också beställa ny lämning och hämtning av containern, t.ex. till din nya adress.

Se lediga förråd