Storage Banner

Hyra drive in-förråd för self storage i Sundsvall

Är du ute efter att hyra förråd i Sundsvall till ett lågt pris? Då har du kommit till helt rätt ställe! Alabanza är ett stort företag som erbjuder magasinering i Sundsvall och övriga Sverige till ett lågt pris.

Vår anläggning i Sundsvall ligger strax utanför city och lämpar sig alldeles utmärkt för magasinering. Det gör att du som bor i Sundsvallssområdet får en naturlig plats för din förvaring och magasinering till ett mycket lågt pris! Vi har jobbat hårt för att se till att kunna ge dig som Sundsvallkund en så hög tillgänglighet som möjligt till ditt förråd, därför har vi sett till att utrusta magasineringsanläggningen med ett kodlås vilket ger dig möjlighet att nå dina prylar dygnet runt, året runt – härligt va? Det gör att du kan magasinera möbler i Sundsvall på ett enkelt sätt.

Priset för att magasinera i Sundsvall skiftar beroende på vilken storlek på förråd som du hyr av oss, men du kan hyra billiga förråd hos oss på vår Sundssvallanläggning från 599 kr per månad. Om du vill veta mer om hur det går till att magasinera och hyra förråd i Sundsvall så kan du alltid kontakta vår trevliga kundservice som mer än gärna hjälper dig hitta det du är ute efter!

Öppettider i Sundsvall

Öppettider

Dygnet runt, du får en kod till anläggningens grind.

Välkommen att kontakta vår kundtjänst:
Måndag till fredag
8.00-17.00

Om vår storage-anläggning i Sundsvall

Vi har slagit upp portarna i Sundsvall 2021 och vår anläggning med Drive-in förråd ligger i strax utanför city. Välkommen till Alabanza i Sundsvall!

Adress

Byvägen 8
862 32 Kvissleby
 

 

Hitta till anläggningen:

Se adress och karta ovan.