Storage Banner

Hyra drive in-förråd för self storage i Göteborg

Är du ute efter att hyra förråd i Göteborg till ett lågt pris? Då har du kommit till helt rätt ställe! Alabanza är ett stort företag som erbjuder magasinering i Göteborg och övriga Sverige till ett lågt pris.

Vår anläggning i Göteborg ligger strax utanför Landvetter och lämpar sig alldeles utmärkt för magasinering. Det gör att du som bor i Göteborgsområdet får en naturlig plats för din förvaring och magasinering till ett mycket lågt pris! Vi har jobbat hårt för att se till att kunna ge dig som Göteborgskund en så hög tillgänglighet som möjligt till ditt förråd, därför har vi sett till att utrusta magasineringsanläggningen med ett kodlås vilket ger dig möjlighet att nå dina prylar dygnet runt, året runt – härligt va? Det gör att du kan magasinera möbler i Göteborg på ett enkelt sätt.

Priset för att magasinera i Göteborg skiftar beroende på vilken storlek på förråd som du hyr av oss, men du kan hyra billiga förråd hos oss på vår Göteborgsanläggning från 679 kr per månad. Om du vill veta mer om hur det går till att magasinering och att hyra förråd i Göteborg hos oss så kan du alltid läsa mer på vår hemsida, alternativt kan du kontakta vår trevliga kundservice som mer än gärna hjälper dig hitta det du är ute efter!

Öppettider i Göteborg

Öppettider

Dygnet runt, du får en kod till anläggningens grind.

Välkommen att kontakta vår kundtjänst:
Måndag till fredag
8.00-17.00

Om vår storage-anläggning i Göteborg

Vi har funnits i Göteborgsområdet i många år, och vår anläggning med Drive-in förråd ligger i Landvetter. Välkommen till Alabanza i Göteborg!

Adress

Storängsvägen 4
Björröd 438 93
Landvetter – Göteborg

 

Hitta till anläggningen:

Se adress och karta ovan.