Vi tröttnade på förvaring som slog hål i plånboken.

Alabanza grundades i Åkersberga, Stockholm, när vi själva tröttnade på att hela tiden behöva betala dyrt för förvaring och magasinering – något som blir extra påtagbart vid långtidsförvaring. Vi bestämde oss därför för att ge oss in på den här hårt konkurrensutsattamarknaden för att försöka erbjuda så många som möjligt, så effektiv förvaring som möjligt – till ett så lågt pris som möjligt.

Vi vill erbjuda en förvaringslösning som inte riskerar att skapa ett lika stort hål i plånboken som många av våra konkurrenter, och det är någonting som vi har lyckats med.

Att kapa onödiga kostnader hjälper både oss och dig som kund.

För att kunna erbjuda våra kunder magasinering till ett lågt pris måste vi hela tiden själva se till att hålla nere våra driftkostnader, och det har vi lyckats med genom att inte ha våra anläggningar i den centrala delen av de största städerna. Istället har vi våra anläggningar en liten bit utanför de allra mest centrala delarna. Tack vare det kan både vi och våra kunder spara tusenlappar varje månad.

Vi tror på utveckling.

Vi på Alabanza vill att vår magasineringslösning ska vara så smidig och enkel som möjligt för våra kunder att använda, och det är också därför som vi hela tiden har minst ett projekt igång i bakgrunden. Allt som oftast baseras våra projekt ofta på en idé som grundar i att göra det enklare för våra nuvarande och framtida kunder och användare. Om du har feedback eller idéer på hur vi skulle kunna förbättra vår tjänst ännu mer så får du hemskt gärna kontakta oss på contact@alabanza.se.

Ägarna

Alabanza ingår i Nothechkoncernen, ett entreprenörsdrivet företag startat Åkersberga, Stockholm. Flerfaldig DI-gasell – 2006, 2007, 2008 och 2013.